fbpx

min egen mentor

udveksler med dig om kærlige og bevidste valg

Min egen mentor - dit  neutrale sted og anker hvor vi udveksler om kærlige og bevidste valg

åbner for gode overvejelser

Jeg udveksler med dig om svære overvejelser og beslutninger. Målet er at finde vej til den bedste beslutning, ved at lytte til dit eget inderste væsen og den bevidsthed der taler der. Det gør vi sammen, mens jeg er det anker der hjælper dig med at lytte, samle og overordnet pege på de nuancer og muligheder, dit eget væsen peger på.

Som din mentor får du et anker i mig, og du får gavn af min indsigt og livserfaring, samt min psykologiske og spirituelle faglige kunnen. Jeg støtter dig fremad i dit eget væsens tempo, intelligens og kærlighed.

dit ego kan slappe af

Min egen mentor, giver dig mulighed for at finde et ståsted i dig selv, hvor du kommer fra dit hjerte og hvor du opfanger din egen bevidsthed og klarhed. Jeg hjælper dig med at se udover ego'ets slør og pege på de muligheder du får ved at åbne dig udover egoet.

min egen mentor er god for

- relationer og kærlighed
- arbejde og karriere
- livsmission
- helbred og sygdom
- livskriser

dit faste anker

Som din mentor er jeg det anker der bliver ved dig når du rammer usikkerhedens kant og ikke kan se klart eller mærke dig selv. Der bliver jeg ved dig, og nænsomt bevæger vi os indad til det punkt hvor du mærker dit eget anker.

Du får nye indsigter og perspektiver, som giver dig en forståelse af dig selv. Og at du er god nok som du er. Det giver større balance, så du ikke vælter hvis følelserne bølger op og ned. Til sammen vil du trives bedre og få en mere stabil hverdag.

dit hjertes støtte

Emotionerne bølger ofte op og ned når vi befinder os i situationer der er sårbare. Som din personige mentor forholder jeg mig kærligt og nænsomt til dig, og hjælper dig med at mærke dit eget hjerte. Her vil du møde dit eget svar på et eventuelt valg. Det bevidste valg

ofte hører jeg at den enkelte er bange for at de agere ukærligt og sårer andre. Derfor er det noget vi får vendt med hinanden, så du enten lærer en ny side af dig selv eller blot får den kontakt i dig selv så du føler det er kærligt nok.

din bevidstheds støtte

Når tingene bliver uklare og vi står overfor at skulle vælge kan der der være mange impulser der byder ind til hvilken vej de synes er bedst for dig. Men der er dybere en anden bevidsthed, som du godt kender fra andre områder, men lige her og nu, er du blank eller uklar, uvis eller slet og ret bare ny på området.

Ofte har vi oplevet at blive kaldt for dumme eller naive. Derfor vender vi med hinanden om der er nok bevidsthed inde over til at det er godt nok.

Værktøjer

Samtalerne inddrager essens og bevidsthed som vejleder, hjælp og støtte til at vælge små skridt eller store skridt.

Jeg sparrer som menneske og terapeut, men med et fokus ind i at du selv når frem til et sted hvor du bevæger dig videre fra. Jeg forlader dig ikke før, du selv kan stå på egne ben. Jeg kombinerer psykologiske og spirituelle vinkler for at stimulere og åbne til nye perspektiver og indsigter.

Arbejdet med Essens og bevidsthed

Som mentor for kærlige og bevidste valg forener jeg visdom og erfaring fra forskellige spirituelle lærere. Her er Diamond Logos Teachings den største af dem. Her  kan du læse mere om essensarbejde.

Har du spørgsmål eller er du i tvivl om noget, så ring til mig, så taler vi om det over telefonen.

Priser

De første samtaler er indledende til et eventuelt mentorforløb. Disse samtaler varer hver 75 min. og koster 950,-.

Vil du gerne have mulighed for et lidt længere forløb, kan du købe klippekort med rabat.

 

Enkelt samtale på 75 min. 950,-.

Klippekort:
3-turs klippekort 2700,-
5-turs klippekort 4375,-
10-turs klippekort 8.500,-

 

Telefon / Skype på 75 min. 850,-.

Klippekort:
3-turs klippekort 2420,-
5-turs klippekort 3930,-

Ændre og AFLYSe Tid

Du kan ændre og aflyse din tid, indtil dagen før, og inden kl. 16.00. Får du brug for at aflyse, skal du sende din aflysning som sms til 20 77 86 12 eller som mail via denne kontaktformular.

Hvis jeg ikke modtager besked, betaler du et fuldt honorar.

Betaling

Du kan betale via MobilePay, kontant eller som bankoverførsel (husk at skrive dit navn i emnefeltet).

Jeg modtager ikke Dankort.

Bankoplysninger:
Bank: Danske Bank
Reg. nr.: 0274
Konto nr.: 4594791576
CVR: 31977010

Find mig her