Skip to content

Private sessioner

Accept, balance og integritet

Private sessioner - accept, balance og personlig integritet

Generelt

Det er forskelligt, hvad der er virker bedst for den enkelte. Både hvad angår behandling og metoder. Hos mig vælger du en kombination af alle de værktøjer jeg har trænet, tilpasset den enkelte.

Ro og nærvær

Private sessioner hjælper dig med at skabe ro og overblik, fx ved mange indtryk eller følelser, der giver anledning til uro og tvivl. Er man i en nedadgående spiral bliver man offer for selvkritik og krav, og glemmer at lægge mærke til de ting den synlige og usynlige verden tilbyder i form af healing og vejledning.

Healing og fremdrift

Private sessioner udvikler din kapacitet til lægge mærke til den vejledning der kommer til dig og som anviser en vej og fremdrift. Sammen ser vi på de blokeringer, der forhindrer dig i at tage imod og handle ud til din fordel. Hvis det vil være gavnligt med healing inddrager jeg dette sammen med øvrige spirituelle og psykoterapeutiske metoder. Derigennem udvikler du din kapacitet til at modtage healing og vejledning samt evnen til at hvile mere i dig selv. Det er starten på at få en gladere hverdag.

 

Hvor skal vi mødes?

Nogle foretrækker at mødes i klinikken og andre foretrækker at gå en tur sammen. Nogle bor langt væk og her kan vi mødes via skype.

I klinikken og på skype er der fred og ro til at tale sammen uden forstyrrelser. I Frederiksberg have er der mulighed for private stier og stille steder man kan sidde.

Alle muligheder er rare på hver sin måde – det er helt op til dig.

RING til  mig

Ring til mig på telefon 20 77 86 12, hvis du er interesseret i at høre mere om private konsultationer. Du er velkommen til at skrive via nedenstående kontaktformular, jeg svarer indenfor 24 timer.

Du finder priser her

Er du interesseret i en konsultation, bestille en tid, eller spørge til noget kan du skrive via formularen. Jeg vender tilbage, indenfor 24 timer.   

Ved at bruge denne formular accepterer du opbevaring og håndtering af dine data på dette website.

Læs min blog om healing og vejledning... 

Reguler din stress

Reguler din stress Når stress rammer, er det godt at vide hvordan du kan regulere det. I mit arbejde med stressrelateret terapi, anvender jeg nemme…

The personality is a big mosaic composition

Læs indlæg om personligheden, fra en engelsk workshop med Faisal Muqaddam. ” The personality is a big mosaic composition. There are so many pieces to…

Hunger efter kærlighed

Hunger efter kærlighed Idag skriger mit indre efter kærlighed. Der er en hunger så stor. Den gamle vanetænkning med at forlade mig selv for at…

Scroll To Top