Skip to content

Spirituelt mentorforløb

Hjælp til at navigere svære overgange

Spirituelt mentorforløb - støtte til at navigere og finde ny balance

Med en spirituel mentor kan du udvikle din spirituelle opmærksomhed og opdage hvordan du bevidst og vedholdende forener dig, med din sjæls kapacitet og formål.  Et vigtigt aspekt i en sådan udvikling er, at åbne dine sanser og din kapacitet for at modtage vejledning, herunder hvad du opfanger og mærker i din krop og lytte indad. Vejledning kan komme fra mange niveauer og vinkler, både synlige og usynlige. Din udviking vil indebære at heale og frisætte det, der blokerer for at du modtager, føler tillid og tør handle ud fra din sjæls vejledning.

Baseret på mange års træning som spirituel lærer og healer, oplever jeg at det giver mening for flere at have en spirituel mentor ved svære overgange - som en hjælp til at navigere igennem - og finde sin nye balance. I forløbet får du øget  visdom og vejledning der bliver struktureret og tilpasset dine behov. Jeg tilbyder lang erfaring, med færdigheder der er til støtte og omsorg, når man går gennem livsovergange / smult vande.

Mentorforløb - Hjælper dig navigere i svære overgange:

  • Integrere spiritualitet i din hverdag
  • Skelne indtryk og beskeder fra din bevidsthed
  • Få healing undervejs
  • Genvinde mere af din sjæl
  • Forløse blokeringer der begrænser dig fra at opleve din sjæls formål
  • Lære at leve din sjæls formål

For at evaluere hvad du har behov for og hvordan et forløb vil se ud, ser vi sammen på hvor du gerne vil hen og hvordan spirituel udvikling kan tjene som støtte i form af healing og spirituel udvikling. Som regel er det en kombination af begge dele.
Jeg følger dig på tæt hold i forløbet og vi holder kontakten på email og skype afhængig af dit behov. Forløbet  kan gentages så ofte du har lyst og så mange gange du har lyst.

Er du interesseret i at høre nærmere om et spirituelt mentorforløb er noget for dig, kan du skrive via formularen. Jeg vender tilbage, indenfor 24 timer.   

Ved at bruge denne formular accepterer du opbevaring og håndtering af dine data på dette website.

Scroll To Top