Privat session

Øger selvindsigt, accept og balance

Privat session

Øget kontakt, selvindsigt og sandhed 

Private sessioner hjælper dig med at få en god kontakt til dig selv. Det aktiverer ro og overblik og åbner til oprigtig kontakt i relationer. Brug disse resurser i fx dit arbejde eller parforhold og skab ønskede forandringer.


Hvad er sandt ? 

Er man i en nedadgående spiral bliver man ofte offer for selvkritik og krav, og glemmer nuet som måske ikke er så slemt. Jeg hjælper dig med at få kontakt til din essens så du mærker hvad der er op og ned - mærker hvad der er mest sandt.

Hvad kan jeg gøre ?

Hvad kan jeg gøre, for at nå mit mål? Et ofte stillet spørgsmål og et godt spørgsmål. Bevidstheden svarer gerne på alle spørgsmål, og man må der have kapacitet til at lytte. Jeg hjælper dig med at lytte og opfange de signaler og budskaber din bevidsthed taler ud.

Hvordan får jeg balance  

Vi ser på det der blokerer, for at du bibeholder balance og kontakt til dig selv. Hvad er det der forhindrer dig i at gøre det du helst vil, alternativt sige nej til det du ikke vil? Det taler vi om og trækker essensen ind for at finde veje til balance.


Interesseret i en privat session ?
Ring til mig på telefon 4035 1028, hvis du gerne vil aftale tid eller har spørgsmål.
Vi mødes
Nogle foretrækker at mødes i klinikken og andre foretrækker at gå en tur sammen. Bor man langt væk kan vi mødes via skype.I klinikken og på skype er der fred og ro til at tale sammen uden forstyrrelser. I Frederiksberg have er der mulighed for private stier og stille steder man kan sidde.
Alle muligheder er rare på hver sin måde – det er helt op til dig.
Indtast venligst dit navn.
Indtast venligst en besked
Du skal acceptere Vilkår og Betingelser.