Hvad kan du forvente

En dybere kontakt til din egen værdi og kraft

Hvad kan du forvente i en True Contact session?
Dybere kontakt til dig selv, samt autentiske resurser der gør dig stærk og glad

Sessionerne forener psykologi og spiritualitet, med fokus på selvindsigt, bevidstgørelse og resourcing. Gennem øget essens får du balance, som forløser psykiske barrierer. Vælg mellem privat session eller spirituel vejleder forløb.

Dine ønsker

Sessioner og forløb handler begge om dine ønsker og om hvor du gerne vil hen. Sessionerne udvikler sig ud fra dette, og afhængigt af hvad der er behov for, samskaber vi et rum hvor dine ønsker kan lande.

Healing af din kerne

Uanset om vi møder hinanden personligt eller over skype, er intentionen at heale din spirituelle kerne. Det giver en dybere kontakt til egen værdi og kraft.

Ny balance og livsglæde

Når din kerne healer, skaber det et rum hvor livsglæden opstår på et fundament af ny balance.


Reflektion og andre øvelser

Jeg giver måske øvelser i mindful reflektion og opmærksomhed, sanseøvelser, fordybelse, motion eller kostindtag som befordrer din balance.

Hvordan gør man 

En privat session såvel som et spirituel vejleder forløb starter overordnet med at tune in og give tid til at lande. Der er intet pres eller krav til præstation.

Hvorlænge skal jeg gå

Hvor mange sessioner der er behov for varierer. Nogle kommer i 1-4 gange med 2-3 ugers interval. Andre kommer 10 gange med 3-4 ugers interval. Det er altid muligt at følge op, og/eller tage flere skridt i sin udvikling.

Ring til  mig

Ring til mig hvis du har spørgsmål, så taler vi om det over telefonen. Mit telefonnummer er 4035 1028.

Priser og praktisk

Du finder priser og øvrige praktiske oplysninger her.

Ved at bruge denne formular accepterer du opbevaring og håndtering af dine data på dette website.