fbpx Skip to content

Hvad kan du forvente

Healing, orakelkort, psykoterapi og spirituel udvikling

Hvad kan du forvente i en True Contact healing session?

Sessionen kan starte ud  med at man trækker et orakelkort, som resten af sessionen så handler om. Man kan også starte ud med at tale om det man har behov for, som resten af sessionen så handler om.

Healing

Hvis det er gunstigt med en bestemt healingsbehandling, vil man modtage denne ud fra de healingsredskaber jeg anvender. Det vil ofte være spirituel healing, hvor jeg bruger mine hænder som jeg lægger på din krop udfra hvad jeg fornemmer. Intentionen er at lindre og befri, det der blokerer for at du kan leve mere i takt med din sjæl.

Få et gladere liv 

Uanset om sessionen foretages i praksisen, eller på skype er intentionen at heale den spirituelle kerne ved at anvende de metoder jeg er trænet i. Det vil frisætte begrænsende overbevisinger og adfærd og facilitere et gladere og mere fyldestgørende liv med formål, passion og power.

Anvisninger

Det kan være man får nogle guidede anvisninger, som vil støtte den behandling der er foretaget. Det kan fx være et råd om kropsøvelser, kostindtag eller en bestemt hellig ceremoni til at integrere eller forstærke behandlingen.

Varighed

Typisk vil det være nok med 1-4 sessioner som behandling, selvom man måske efterspørger mere. Antallet af sessioner og længde afhænger af dine behov. Sessionerne ligger fra mellem to til fire ugers mellemrum, for at tillade et kort afbræk til at integrere hver session.

Du finder priser og praktiske oplysninger her.

Er du interesseret i en konsultation, bestille en tid, eller spørge til noget kan du skrive via formularen. Jeg vender tilbage, indenfor 24 timer.   

 

Ved at bruge denne formular accepterer du opbevaring og håndtering af dine data på dette website.

Scroll To Top