Skip to content

Hvad kan du forvente

Hands on healing, psykoterapi og spirituel udvikling

Hvad kan du forvente i en True Contact session?

Sessionen starter med at vi taler lidt om hvad du er kommet for og hvor du gerne vil hen. Sessionen udvikler sig derfra og bliver tilpasset den enkeltes behov for individuation og personlige ønsker.

Hands on healing

Hvis det er gunstigt med en bestemt healingsbehandling, vil man modtage denne gennem hands on healing. Her bruger jeg mine hænder som jeg lægger på din krop udfra hvad jeg fornemmer. Intentionen er at lindre og befri, det der blokerer for at du kan leve mere i takt med din sjæl.

Få et gladere liv 

Uanset om vi mødes personligt eller over skype er intentionen at heale den spirituelle kerne ved at anvende de nærvær samt de metoder jeg er trænet i. Det vil frisætte begrænsende overbevisinger og adfærd og facilitere et gladere og mere fyldestgørende liv med formål, passion og power.

Anvisninger

Det kan være man får nogle guidede anvisninger, som vil støtte den behandling der er foretaget. Det kan fx være et råd om kropsøvelser, kostindtag eller en bestemt hellig ceremoni til at integrere eller forstærke behandlingen.

Varighed

Det varierer hvormange sessioner der er behov for, og er noget du bestemmer. Typisk vil 1-4 sessioner med to ugers interval være fint. Derefter kan man komme med længere interval, efter eget ønske for at følge op på hvordan det går eller tage et nyt skridt videre i sin udvikling og healing

Du finder priser og praktiske oplysninger her.

 

Er du interesseret i en konsultation, bestille en tid, eller spørge til noget kan du skrive via formularen. Jeg vender tilbage, indenfor 24 timer.   

 

 

Ved at bruge denne formular accepterer du opbevaring og håndtering af dine data på dette website.

Scroll To Top