Skip to content

Konsultationer

Spirituel udvikling, psykoterapi og healing

Konsultationer

Selve rammen

Som medie bringer Brenda en unik tilgang til healing i disse private sessioner, som er skræddersyet til den enkeltes behov.  Healingen inkoorpererer kanalisering samt spirituelle og psykoterapeutiske metodikker, der passer til den enkeltes behov. En session kan starte med at man trækker et intuitivt orakel kort eller at man tager hul på at tale om det man er kommet for. Det varer resten af sessionen så med. Hvis man også søger healing vil sessionen udvikle sig ud fra det.

Brenda bringer mange års erfaring som healer, psykoterapeut og traume recovery specialist, som du kan drage nytte af. “Mit formål som healer er at lindre lidelse og til det har jeg en række anerkendte afprøvede værktøjer i min "medicinkasse".

 

Kanaliserer spirituel vejledning og healing, fra den synlige og usynlige verden

Når man mister kontakt til dele af sig selv, kan det være forbundet med en traumatisk opvækst med overvældende oplevelser.  Egentlig har du ikke mistet noget, men splittet dele af din selvoplevelse ud af din bevidsthed.  En healers opgave er at bringe helhed i din oplevelse af dig selv og hjælpe dig med at forene splittede fragmenter, så du genvinder en fornemmelse af helhed.

Essensterapi (Spirituel psykoterapi)
En spirituel metode som udvikler din kapacitet til at mærke dig selv og modtage den støtte, vejledning og healing som du bærer på i din egen krop. Terapien hjælper dig til at få en følelse af samhørighed og formål.

Orakelkort
Hvis man har lyst trækker man et orakelkort og så handler resten af sessionen om det. Jeg arbejder med flere forskellige sæt som man kan trække fra. Messages from your spirit guides, Energy Oracle Cards, Daily Guidance from your Angels, Saints and Angels, Archangel Oracle Cards samt Tarotkort.

Sten og krystaller

Hvis man har lyst vælger man en bestemt sten og så handler resten af sessionen og valget af stenen og hvordan den spiller ind på det mål man har.

 

Anvender psykoterapeutiske metoder, afhængigt af den enkeltes behov

Når man mister kontakt til dele af sig selv, kan det være forbundet med en traumatisk opvækst med overvældende oplevelser.  Egentlig har du ikke mistet noget, men splittet dele af din selvoplevelse ud af din bevidsthed. For at at bringe helhed og balance i nervesystemet kan terapeutiske metoder hjælpe dig med at forene splittede fragmenter, så du genvinder ny balance og en fornemmelse af helhed.

EMDR (Eye Movement Desensitization and Reprocessing)
Denne metode er effektiv ved behandling af PTSD (Post Traumatisk Stress Disorder). Ved at anvende bilaterale øjenbevægelser, lyde, eller klappen, bliver de kraftige hukommelser gradvist mindre kraftfulde og et friskt perspektiv kan få plads.

ID Psykoterapi (Et øje for identitet)
ID Psykoterapi handler om at udforske og udfolde flere lag af din identitet og personlighed. Det handler om at gå på opdagelse i dit indre og lære at navigere i dine tanker.

En dybere forståelse for dig selv giver dig evnen til at ændre dine vaner og handlemønstre og få et liv med mere glæde. Ved at kende dig selv og dine behov vil du bedre kunne tilrettelægge dit liv til at tage hensyn til dig.

Somatic Experiencing (SE)
Udviklet til at "aflade og genstarte" det automatiske nervesystem så det vender tilbage til en flydende og naturlig tilstand. Det gør man ved at forløse isoleret energi i kroppen ved at give særlig opmærksomhed til kropslige fornemmelser og bevægelser. Klienten bliver nænsomt guided igennem de traumatiserede erindringer, mens man veksler mellem opmærksomhed på henholdsvis erindringer og de positive  fornemmelser i nuet. Denne proces tillader nervesystemet at koble ud af de psykologiske, følelsesmæssige og fysiologiske reaktioner som blev anvendt for at overleve en overvældende oplevelse.

Vejrtrækningsøvelser
Ligesom Rebirthing and Holotropisk Åndedræt, anvender jeg vejrtrækningen i en proces af hurtige eller langsomme bevidste åndedrag for at bevæge bevidstheden der er bundet til negative oplevelser. Det firsætter følelsesmæssige blokeringer og baner vej for rare følelser. De nye følelser vil transformere din tidligere oplevelse fra negativ til positiv.

Scroll To Top