fbpx

individuel

Spirituel psykoterapi og Spirituel mentor

Løsninger, healing og balance fra nuets respons og intelligens

Individuel hjælp

Jeg hjælper med at finde løsninger, healing og balance gennem nuets respons og intelligens. Du kan få hjælp og støtte personligt i individuelle sessioner. Eller vi kan mødes til supervision, med et fokus på arbejdsrelationer og klienter.

Det starter med ro

Individuelle sessioner hjælper med udgangspunkt i dine behov og din situation. Ofte starter det med at man får mere ro og finder ind til sig selv. Herefter ser vi på det, der begrænser og det hjælper jeg så med.

Husk at mærke efter

Ofte er vi pressede, stressede eller angste, fordi vi har en indre dommer som kører med os gennem en selvkritisk agenda. Det medvirker til at vi glemmer at mærke hvilket forhindrer os i at finde hvile i os selv. Derfor hjælper jeg ofte med at gøre dette bevidst, udover at jeg lærer dig og husker dig på hvordan du mærker dig selv så du kan slippe krav, som medvirker til angst og stress.

Kontakt til dig selv

Du lærer at mærke dig selv, og bruge denne kontakt, så du finder ind til dig selv og føler et større selvværd. Når du er i kontakt med dig selv, øger det din balance, og udfordringer bliver nemmere at håndtere.

Har du spørgsmål eller er du i tvivl om noget, så ring til mig, så taler vi om det.

Betaling

Du kan betale via MobilePay, kontant eller som bankoverførsel (husk at skrive dit navn i emnefeltet).

Jeg modtager ikke Dankort.

Bankoplysninger:
Bank: Danske Bank
Reg. nr.: 0274
Konto nr.: 4594791576
CVR: 31977010

Find mig her

Spirituel psykoterapi 

Spirituel psykoterapi støtter og hjælper dig med løsninger, healing og balance gennem nuets respons og intelligens. Personlige sessioner egner sig for dig der gerne vil lære hvordan du trækker mere på din essens og bevidsthed.

Spirituel mentor

Du kan bruge mig som en slags spirituel mentor, hvor du har en spirituel og terapeutisk person til at udveksle med stadig gennem nuets respons, men her søger du dybere i dig selv for at finde kontakten indadtil i alle livets udfordringer.