fbpx

Hands on Healing

En hånd på skulderen giver Ro

Hands on Healing hjælper nervesystemet med at falde til ro

Jeg anvender Intuitiv hands on Healing som en hjælp til at føle tryghed. Jeg anvender denne form for healing intuitivt, derfor er det ikke sikkert at det gives i hver session. 

Øger tryghed og overskud

Hands on Healing er fx at få lagt en hånd på skulderen, i ryggen eller at holde i hånd. Det giver ro og hjælper dig til at mærke en større accept af dig selv. Det løser nemmere op for blokeringer når du mærker tryghed gennem hånden. 

hands on healing i samtalen

I vores samtale fornemmer jeg, om der er brug for healing og healer frem ud fra dette. Jeg bruger mine hænder blidt på et område, laver lette tryk, rotationer og/eller strygninger på kroppen.

Har du spørgsmål eller er du i tvivl om noget, så ring til mig, så taler vi om det.

Betaling

Du kan betale via MobilePay, kontant eller som bankoverførsel (husk at skrive dit navn i emnefeltet).

Jeg modtager ikke Dankort.

Bankoplysninger:
Bank: Danske Bank
Reg. nr.: 0274
Konto nr.: 4594791576
CVR: 31977010

Find mig her

 

Skriv for spørgsmål 

Indtast venligst dit navn.
Indtast venligst en besked

Individuelle sessioner hjælper dig med løsninger, healing og balance.

Jeg hjælper med at finde løsninger, healing og balance gennem nuets respons og intelligens. Du kan få hjælp og støtte personligt i individuelle sessioner. Eller vi kan mødes hvor jeg fungerer som mentor eller supervisor.