Skip to content

Kursus om space

En dør til indre frihed

Space er den største resurse vi har

 

En dør til frihed

Kvaliteten space er den største resurse vi har på rejsen mod os selv. Gennem denne kvalitet bliver vi i stand til at skabe lidt distance og give slip på vores identifikation med alle de repræsentationer vi bærer med os i vores indre verden. Fra vores barndom er vi programmeret i henhold til vores forældres idealer og opførsel, såvel som vores familiedynamik.  Vi er koblet til en rolle som vi spiller, hvilken har meget lidt at gøre med hvem iv virkelig er. Denne sandhed bliver skubbet til det ubevidste. Vi er ikke længere opmærksomme på det.

Slip i personlighed

Space giver os en enkel vej til at slippe identifikation med de roller vi har taget på os og som var årsag til at vi skar vores essens af. Vi får et større perspektiv som giver os et overblik af situationen. Set fra denne vinkel styrker space vores evne til at være vidne til os selv. Vi bliver i stand til at koble ud af vores sædvanlige personlighed uden at dissociere fra virkeligheden, men blot se den istedet.

Dør til indre rigdom og vækst

Som vi får mere space begynder vores sande selv gradvist at dykke op til overfladen, og bringe indsigter og opdagelser om os selv. Her oplever vi en rigdom og et rigt felt af udvikling, vækst gennem essensen.

 

Har du spørgsmål til grupper eller private sessioner, er du velkommen til at ringe eller skrive til mig.

Betaling

Du kan betale via MobilePay, kontant eller som bankoverførsel (husk at skrive dit navn i emnefeltet).

Jeg modtager ikke Dankort.

Bankoplysninger:
Bank: Danske Bank
Reg. nr.: 0274
Konto nr.: 4594791576
CVR: 31977010

Find mig her

 

Skriv for spørgsmål om kurser

Indtast venligst dit navn.
Indtast venligst en besked

 

Scroll To Top