fbpx

meditationsgruppe

Empowerment og selvindsigt

udviklings- og meditationsgruppe
starter 11 juli 2019

Nærvær og kontakt til dig selv 

Gruppen starter 11. juli, er åben for alle og med løbende optag.

I gruppen mediterer vi og gennem et øget nærvær får du en anden og dybere kontakt til dig selv. Denne kontakt kan du tage med i dine relationer næste gang. Du vil også få du mulighed for at udforske områder af dit liv og finde mere entydige og intuitive svar.

Intuition og klarhed

De fleste reflekterer over følelsesmæssige situationer i hverdagen for at finde klarhed og for at mærke hvor de selv er? De fleste kender derfor også til at køre i ring i sindet og mangle en vej videre?
 
I gruppen lærer du en nærværsøvelse, som vil åbne dine muligheder for at søge efter vejledning. Metoden som vi bruger, hedder inquiry og den åbner til dybere niveauer af bevidsthed. Igennem den kan du selv åbne dig og møde en ny klarhed og vejledning, som du kan bruge i hverdagens beslutninger. Inquiry handler ikke om at anstrenge sig eller præstere, mere at lære at være afslappet og modtagende i nuet.

Mød ligesindede

I gruppen møder du andre ligesindede, som også interesserer sig for nærvær og meditation. Det er en gruppe for at bygge nye venskaber, og/eller et sted hvor man deler indsigter og eventuel nye måder at være med sig selv på.

Krav til Optagelse

For at blive optaget i gruppen, er det en forudsætning, at du er interesseret i at meditere og kan sidde 10-15 min i dit eget nærvær.

Ring gerne til mig hvis du er i tvivl.

sådan tilmelder du dig!

Tid og sted

Gruppen mødes Torsdage i lige uger med start 11. juli 2019 og resten af året. Fra 18.00-20.30. Sted på Frederiksberg (5 min gang fra Forum Metro).

Priser

EARLY BIRD:
Betaling senest 27 juni.
350,- for en mdr. og 900,- for 3 mdr.
 
NORMAL PRIS 
Betaling senest 4. juli.
450,- for en mdr. og 1200,- for 3 mdr.

Tilmeldingsfrist og betaling

OBS: Sidste tilmelding og betaling er 4. juli. 
Betaling: du betaler månedsvis eller pr. kvartal.
Tilmelding: når jeg modtager din betaling bliver du automatisk tilmeldt. Når du har betalt via mobilepay eller via bankoverførsel - skriver du en mail eller sms med dit NAVN og TELEFONNUMMER og at du har betalt. Herefter modtager du en bekræftelse på din tilmelding.
 
SMS og Mobilepay: 20 77 86 12
Mail: brenda.truecontact@gmail.com
Bank: Se bankoplysninger nederst på siden.

deltager antal

Max 16-18 deltagere.

Betaling

Du kan betale via MobilePay, kontant eller som bankoverførsel (husk at skrive dit navn i emnefeltet).

Jeg modtager ikke Dankort.

Bankoplysninger:
Bank: Danske Bank
Reg. nr.: 0274
Konto nr.: 4594791576
CVR: 31977010

Find mig her

 

" Vi lever i en mangfoldig og rig verden, hvor vi kan vende os mod en spiritualitet, der giver os vejledning, indre kærlighed og støtte, samt drivkraft. Lad os gøre spiritualitet menneskelig, ved at tage den kærlige kraft med i livet - her og nu "