meditationsgruppe

Spirituel udvikling i samvær med ligesindede

Udviklings- og meditationsgruppe

Nærvær og kontakt til dig selv

I gruppen mediterer vi og gennem et øget nærvær får du en anden og dybere kontakt til dig selv. Denne kontakt kan du tage med i dine relationer næste gang. Du vil også få du mulighed for at udforske områder af dit liv og finde mere entydige og intuitive svar.

Fordybelse og inquiry

De fleste reflekterer over følelsesmæssige situationer i hverdagen for at finde klarhed og for at mærke hvor de selv er? De fleste kender derfor også til at køre i ring i sindet og mangle en vej videre?

I gruppen lærer du en nærværsøvelse, som vil åbne dine muligheder for at søge efter vejledning. Metoden som vi bruger, hedder inquiry og den åbner til dybere niveauer af bevidsthed. Igennem den kan du selv åbne dig og møde en ny klarhed og vejledning, som du kan bruge i hverdagens beslutninger. Inquiry handler ikke om at anstrenge sig eller præstere, mere at lære at være afslappet og modtagende i nuet.

Samvær med andre

I gruppen møder du andre ligesindede, som også interesserer sig for nærvær og meditation. Det er en gruppe for at bygge nye venskaber, og/eller et sted hvor man deler indsigter og eventuel nye måder at være med sig selv på.


Tilmelding
Du ringer til mig, så er du tilmeldt. Det samme gælder hvis du har spørgsmål eller andet, så taler vi om det over telefonen. Mit telefonnummer er 40 35 10 28. Du kan også skrive til mig nederst på formularen.
Dato, tid og sted
Vi mødes søndage 16/2, 8/3, 29/3, 12/4, 3/5 24/5.

Tidspunkt fra kl. 10-30-13.30.
Adressen som er på Frederiksberg oplyses ved tilmelding.
Fra maj mødes vi i Frb. have. 

Pris
Det koster kr. 200,- pr. gang.

Optagelseskrav
For at være med i gruppen, er det et krav at du har prøvet at gå i terapi, samt kan sidde/meditere i op til 20-30 minutter.

Deltagerantal
Gruppen er under opstart og optager løbende deltagere. Der er ikke noget max antal deltagere.

Ved at bruge denne formular accepterer du opbevaring og håndtering af dine data på dette website.