Diamond Logos Teachings

Kend dig selv udover din historie

Ny udviklings- og meditationsgruppe

starter 30 maj 2019

mød nye dimensioner i dig selv

Gruppen starter 30.  maj og er åben for alle.

I gruppen åbner vi til større dimensioner og flere niveauer af bevidsthed. Gennem meditationer og forskellige nærværsøvelser, får du mulighed for at mærke dybere og spørge ind til områder af dit liv. Det vil give klarhed og nye perspektiver.

Lær Du lærer inquiry

Du kender til at reflektere over dit liv og dine daglige beslutninger. i gruppen lærer du en nærværsøvelse der hedder inquiry. Det er en metode vi anvender istedet for almindelig reflektion, fordi den åbner til flere niveauer af bevidsthed, som vi gerne vil trække på.

Inquiry handler ikke om at anstrenge sig eller præstere, mere at lære at være afslappet og modtagende i nuet.  Opfange og sætte ord på oplevelser, eller mærke efter om hvor man er.

mød andre  ligesindede

I gruppen møder du andre ligesindede, som også interesserer sig for nærvær og meditation. Det er en gruppe for at bygge nye venskaber, og/eller et sted hvor man deler indsigter og eventuel nye måder at være med sig selv på.

 

Praktisk

Tid og sted

Torsdage i lige uger med start 30. maj 2019. Fra 18.00-20.30.
Sted på Frb. som bliver oplyst ved tilmelding.

Pris

Det koster 350,- pr. måned. Betaler du forud for 3 måneder koster det 900,-.

Tilmelding

Du tilmelder dig via kontaktformularen på knappen nedenfor. Her skriver du dit navn og  telefonnummer, samt hvilken dato du ønsker at starte. Herefter bekræfter jeg tilbage og så betaler du forud en måned, eller for 3 måneder.

Betaling

Du kan betale via MobilePay, kontant eller som bankoverførsel (husk at skrive dit navn i emnefeltet).

Jeg modtager ikke Dankort.

Bankoplysninger:
Bank: Danske Bank
Reg. nr.: 0274
Konto nr.: 4594791576
CVR: 31977010

Find mig her

" Vi lever i en mangfoldig og rig verden, hvor vi kan vende os mod en spiritualitet, der giver os vejledning, indre kærlighed og støtte, samt drivkraft. Lad os gøre spiritualitet menneskelig, ved at tage den kærlige kraft med i livet - her og nu "